budakmotor

Komunikasi untuk wawancara kerja
lo tipe penyiar spt apa?
Lakukan hal ini sebelum besok presentasi
mengatasi grogi di depan umum
Menghilangkan kebiasaan ngomong eum ah (Verbal fillers)

Success is getting what you want. Happiness is wanting what you get. Why don’t you get those things get together? Dj Arie School is definitely has it all. I was there, and I’m so proud for being part of it 🙂

Laras Tahira / Penyiar OZFM Bdg

Cia Wardhana

“Ada pepatah yg bilang ‘ga kenal maka ga sayang’. Jd gmn mau jadian sama radio kalo ga kenal? Haha. Untungnya ada DJ Arie School yg jd ‘mak comblang’ buat ngenalin aku ke dunia radio. Lewat sinilah aku belajar pdkt sama radio. Hasilnya? Langgeng nih hubungan sama radio :p . Thankyou mas Arie 🙂 “

Cia Wardhana | Announcer at 101.4 TraxFM Jakarta

Suci Nurhadhiah

“Dulu kalau ada yang ngasihin mic untuk ngomong di depan umum banyak bingung dan nervousnya, tapi sekarang disodorin mic langsung hayyuuu … Siapa yang ngajarin ?? Belajar dimana ?? Yaa DJ Arie School !!! Dari mulai ngga pede sampai akhirnya bisa naruh profesi news anchor di salah satu wish list ituuu rasanyaa luar biasa … Bangga deh bisa jadi bagian dari murid Dj Arie, nuhun pisaan !!! “

Suci Nurhadhiah | TOP 10 Putri Indonesia 2014

Lisa Annisa

“Kalo nulis kata Beyond Everything itu pasti aja keinget nya ke DJ Arie School. Bukan cuma sekolah broadcast, tapi juga sekolah yg bisa bangkitin PD, bahkan juga diajarin gimana caranya jadi humoris, keren kan ? pokonya DJ Arie School itu “beyond everything” buat gue !!! Segala ada ilmu nya !!! “.

Lisa Annisa / Presenter TransTV.

Inka Noor Aulia

“DJ Arie Broadcasting School” adalah tempat yang sangat tepat dan bermanfaat buat bikin “public speaking” kita makin hebat. “Cause DJ Arie makes public speaking more interesting”.

Inka Noor Aulia | RU 1 Puteri Muslimah Indonesia 2015 / Presenter Indosiar

Narda Virellia

Who says that introverts can’t present in public? As an introvert myself, the idea of speaking in front of people was always daunting for me. It was at DJ Arie’s Public Speaking School where I discovered that whether you are an extrovert or introvert, you can always train to speak well with ease in front of an audience. What I like about DJ Arie is their holistic way of teaching; not only do they teach us techniques of speaking in public but they also help us with character building and find out what kind of presence we can bring onto the stage. DJ Arie’s teachings have opened doors to many opportunities for me because no matter if I’m at work, events, or in my studies, they will always require an efficient communicator who can interact well with others.

I guarantee that learning at DJ Arie will bring you closer towards your goals whether it’d be in your workplace, events, studies or even among your communities.

Narda Virelia / 1st Runner up Miss Indonesia 2018


Be the luckiest one to learn from the expert and professional MC in Bandung with DJ Arie’s Advanced MC Academy.

The 1st to find and learn more

How to be Professional Master of Ceremony for any kind of event such as wedding, product launching, seminar, Music Concert, Gathering etc. with :

  • @Richardricardoo (Professional M.C.)
  • @anndy_gustiyan(RAMA FM Bdg & Professional Wedding M.C.)
  • @abeeperdana (Urban FM Bdg, MTV VJ Hunt Finalist & Music Concert M.C.)
  • @hariedsprakasa ( ARDAN FM Bdg & Professional M.C.)
  • @rickyluven (DAHLIA FM Bdg & Professional MC)
  • @kanghari.mc (professional M.C. – Bilingual )

Get an advanced certificate from Professional MC Trainer

More info : @djarieschool BDG Jl.Tamansari 42A

WA/SMS/PH:
+62858-6078-8868
/ +62 813-2239-0662 /
+62856-5970-7226

Tips Siaran Radio : Bikin Punch-Line Siaran, Jadi Msic Director di Radio, Karakter Penyiar Radio,


Hi! I am DJ ARIE, a Broadcast Trainer and Communication Coach. I have a school called DJ ARIE SCHOOL, a place for you to learn Public Speaking, Broadcasting, TV Presenter, Master of Ceremony (MC) that located in Bandung, West Java, Indonesia. | Tips-tips seru dari http://djarieschool.com buat kamu bisa lebih percaya diri bicara di depan umum, di sekolah, kampus, atau di depan rekan kerja.

×

Kontak Kami  di : +62858-6078-8868

× How can I help you?